02. februar 2016.

 
 
Ryley Walker 6. februara u Gun Clubu

 
  Prvi u seriji malih i akustičnih koncerata, kojim Pop Depresija obeležava 15 godina postojanja, biće nastup američkog kantautora Ryley Walkera (Rajli Voker), koji će u Gun Clubu nastupiti u subotu 6. februara od 22h. Specijalni gost na koncertu je Goran Grubišić/Wooden Ambulance (solo).

Ima ljudi koji misle da Ryley Walker svoju akustičnu gitaru svira kao Bert Jansch i da peva kao Tim Buckley. A onda se pojave neki drugi koji u njemu čuju Nick Drakea, Van Morrisona, John Martyna... I svakoga dana neko novi čuje nešto drugo, nešto drugačije. A Ryley peva onako kako oseća, svira onako kako je raspoložen, sa podjednakim divljenjem prema "Astral Weeks" i "Pink Moon", s obožavanjem i "Nebraske" i "I Want to See the Bright Lights Tonight" ili citiranjem "Veedon Fleece" i "Happy Sad".

Sa navršenih četvrt veka života Ryley ne staje, svira svaki dan, piše nove pesme, oduševljeva publiku svih generacija i upija život oko sebe. Njegov drugi studijski album, "Primrose Green" (Dead Oceans, 2015) je na gotovo svim bitnim muzičkim listama za 2015. godinu u prvih deset - Uncut Magazine mu je dao 9/10, NPR je recenziju zaključio sa "This is rock ‘n’ roll”... A on sve to lakonski prihvata, ide ka novim izazovima, zakazujući koncerte na mestima na kojima nikad nije bio.

Karte po ceni od 800 dinara u pretprodaji su u Zaokretu, kafeu Šikarica i u prodajnoj mreži DD Tickets (sve WinWin prodavnice) ili online. Na dan koncerta cena karte će biti 1000RSD.

 
 

vesti


Stray Dogg nastupaju u Zagrebu



Popularni beogradski sastav Stray Dogg održaće svoj najznačajniji zagrebački koncert 6. februara 2016. u prigodnom ambijentu Male dvorane KD Vatroslav Lisinski na kome će promovisati svoj novi album "Come Along Wind"...